spalio 05, 2011

Mokesčių grąžinimas paštu


Dirbantieji Didžiojoje Britanijoje turėtų žinoti, kad permokėtus mokesčius už kiekvienus finansinius metus galima nesunkiai susigrąžinti naudojantis mokesčių grąžinimo konsultavimo įmonių paslaugomis. Tam kartais net nereikia specialių formų, kurios išduodamos darbuotojui palikus darbą (P45). Siekdami palengvinti darbą klientams, EB Financial Services Limited siūlo pasinaudoti patogia paslauga - dokumentaciją mokesčių gražinimui užpildyti namuose ir visą mokesčių grąžinimo procesą vykdyti ir kontroliuoti paštu.

Mokesčių grąžinimas paštu - patogu ir paprasta

Mokesčių grąžinimo procesas yra gana paprastas. Dirbantysis atvyksta į mokesčių gražinimu užsiimančios įmonės biurą, kur pateikia visas iš darbdavio gautas formas, asmens dokumentus ir kitus reikalingus tvarkingus dokumentus. Visą kitą darbą padaro mokesčių grąžinimo įmonė už tam tikrą mokestį.

Mokesčių grąžinimas paštu vyksta dar paprasčiau - klientui net nereikia atvykti į biurą, nes visi reikiami dokumentai gali būti atsiųsti paprastu paštu arba per kurjerius. Tai yra kur kas patogiau klientams, dirbantiems ir gyvenantiems toliau nuo didmiesčių, kuriose įsikūrusios mokesčių grąžinimo pagalbos bendrovės. Taip pat ši paslauga yra labai aktuali jau į Lietuvą išvykusiems darbuotojams. Mokesčių permokas galima susigrąžinti net po 5-6 metų nuo paskutinės pažymos iš darbdavio, tad rekomenduotina pasinaudoti šia galimybe ir susižinoti, kiek mokesčių buvo permokėta, ir kiek UK valdžia gali grąžinti pinigų.

Pašto paslaugos kainuoja kur kas mažiau, negu atvykimas automobiliu arba viešuoju transportu iš kito miesto ar net Lietuvos. Be to, taupomas kliento laikas, nes visi dokumentai siunčiami jam patogiu metu. Prireikus papildomų dokumentų, jie gali būti atsiųsti ir vėliau kitu laišku.

Mokesčių grąžinimas paštu papildomai nieko nekainuoja. Visi paslaugų įkainiai yra tokie patys, kaip ir tvarkantis dokumentus atvykstant į biurą. Prieš siunčiant darbuotojo pažymas būtina susisiekti su EB Financial Services Limited darbuotojais telefonu arba elektroniniu paštu ir pasikonsultuoti dėl tikslaus reikiamų dokumentų sąrašo.

Mokesčių grąžinimas gyvenantiems Lietuvoje

Mokesčių grąžinimas paštu yra labai patogus būdas susigrąžinti permokėtus mokesčius Lietuvoje gyvenantiems žmonėms, kurie legaliai dirbo Jungtinėje Karalystėje. Net jei formos P60 ar P45 jau yra prarastos, mokesčiai gali būti susigrąžinti ir be jų. Dėl grąžinimo tvarkos būtina susisiekti su EB Financial Services Limited konsultantais, kurie paaiškins nuo ko pradėti.

Kodėl verta patikėti mokesčių grąžinimą EB Financial Services Limited bendrovei? Šioje įmonėje dirba patyrę konsultantai mokesčių grąžino klausimais, įmonė taip pat teikia finansines paslaugas verslui ir privatiems asmenims. EB konsultantai padės greitai ir tinkamai deklaruoti ir susigrąžinti permokėtus mokesčius bet kurios šalies gyventojams, dirbusiems Jungtinėje Karalystėje.

Mokesčius galima susigrąžinti ir patiems, tačiau tada reikės sugaišti nemažai laiko varstant Didžiosios Britanijos biurokratų duris. Dėl netobulo kalbos žinojimo gali iškilti ir komunikacijos problemų, kurios gali lemti klaidas pateikiant reikalingus dokumentus. Klaidos dažnai prailgina grąžinimo procesą, taip pat gali atsirasti nemažai papildomų išlaidų. Mokesčių grąžinimui samdydamas profesionalus, klientas gali būti tikras, kad nekils komunikacijos ar dėl mokestinės sistemos plonybių neišmanymo atsirandančių problemų, bus taupomas laikas. Svarbiausia - profesionalūs konsultantai paaiškins problematines situacijas, patars, kaip paprasčiau viską sutvarkyti ir dar gauti finansinės naudos. Mokesčių grąžinimas paštu, tik viena EB Financial Services Limited paslaugų, kuria siekiama parodyti klientui ypatingą dėmesį ir supratingumą.

Jei iškilo klausimų dėl mokesčių EB Financial Services Limited kontaktus rasite internete mokesciai.co.uk.

Jei pažįstate žmonių, kurie nėra susigrąžinę mokesčius iš JK valdžios, papasakokite apie galimybę tai padaryti paštu.


1 komentaras:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...